Megérkezett a Galaxy Note 9 hivatalos trailere!

írta: odinsann

Már egy hetünk sincs a Note 9 megjelenéséig és valami oknál fogva a cég új-zélandi youtube csatornájára már most felkerült a mobil trailere.


A Note széria napokon belül érkező tagjának dizájnja és hardveres felépítése valószínűleg nem nagyon fog meglepni senkit, mivel mint azt már korábban megtudtuk, 4000 mAh-s akkumulátorral, Snapdragon 845 vagy Exynos 9810 és 4-6 GB RAM-al fog érkezni a mobil. Megjelenésében sem fog sok változást hozni a Note 8-hoz képest, mivel csak a kávák lesznek vékonyabbak, illetve a Galaxy S9+ állítható rekeszértékű kamerarendszerét is megkapta a modell.

Valószínűleg a Samsungnál is érzik, hogy a Note 9 repertoárja nem fogja megváltani a világot, ezért is fejlesztették tovább az S Pen-t, ami Bluetooth funkciót kapott.

Mint látható az S Pen lett a fenti videó főszereplője is, amit már azóta a hivatalos YouTube csatornáról levettek. Az erősebb akkumulátort is megemlítik és a tároló is előtérbe kerül, ami a látottak alapján memóriakártyával akár 1 TB is lehet. A gyártó jövőhét csütörtökön fogja lerántani a leplet a készülékről, addig pedig még biztosan bőven fogunk hallani róla.

forrás: gsmarena