Nem mindennapi hűtőrendszert kaphat a Note 9

írta: remake

Az eddigi infókból már kiderült, hogy a Note 9-el együtt startol el a Fortnite Androidra. A phablet egyáltalán nem nevezhető gamer telefonnak, de a Samsung Mobile News informátora szerint elég komoly hőelvezető rendszert kap majd az eszköz.


A forrás nem hivatalos, de így egy nappal a megjelenés előtt, elég nagy az esély, hogy a pletyka igaz, persze ez csak holnap derül ki biztosan. Állítólag szénszálas csövek futnak majd a készülékben, a felhevülés elkerülése érdekében. Ennek viszont lesz hátránya is, a WinFuture értesülési szerint a csúcsmobil 8,8 milliméteresre és 201 grammosra gyarapodhat.Talán ezért lesz a Note 9 a DeX állomás nélkül is monitorra csatlakoztatható. Légyegében nem is lenne szükség a DeX-re, hiszen a telefonon van a szoftver, viszont fontos szerepet játszik a mobil hűtésében az állomás. A szénszálas csövek már elegendő hőelvezetést fognak produkálni, így a DeX szükségtelen.

Az is kiderült, hogy milyen színekben fog első körben érkezni a Galaxy Note 9, a leendő tulajdonosok négy árnyalat közül választhatnak majd. Az előlap mind a négy esetben fekete, a másik oldal pedig lehet lila, kék, bronz és fekete. A hátlapon lévő kamerák kapnak pár AI funkciót, témától függően a mobil algoritmusa magától változtathatja a színeket és kontrasztokat. A Note 9 ára és specifikációi már korábban kitudódtak, ezekről részletesebben itt olvashatsz.

forrás: winfuture