Az LG árult el néhány részletet a jövő héten érkező V40-ről

írta: remake

Az LG hivatalosan október 3-án fogja bemutatni a V40 ThinQ-t, ennek ellenére most feltettek a cég weboldalára egy kis videót ahol újabb részleteket árulnak el a készülékről.


A felvételen penta kamerákat emlegetnek, valóban öt modul lesz a V40-en, de kettő elől és három hátul, így csak részben igaz ez a kijelentés. Az első tényleg penta kamerás mobil majd (talán) a Nokia 9 lesz. Ez eddigi infók alapján széles látószögű, teleobjektív és egy hagyományos modult találunk a hátlapon, utóbbit f/1,5 rekeszértékkel és rendkívül gyors autófókusszal.

Kitérnek arra is, hogy a hátlap valami különleges felületet kap, a jobb tapadás érdekében. A képek alapján olyan mintha gumírozott lenne. Az előlapi kávák rendkívül vékonyak lesznek és egy 6,4 hüvelykes kijelzőt ölelnek körül. A V40 ThinQ egy új színben is megjelenik, ez a Carmine Red, ami inkább bordónak mondható.A specifikációkat most nem sorolnám fel, mivel már számtalanszor említettük őket korábbi cikkeinkben. A videót egy kis ráhangolódásnak szánta a szerdai bemutató előtt az LG, pár új dolgot megtudtunk, de azért még vannak homályos részletek.

forrás: lg