Csak januárban jöhet az Android Pie a Samsung mobilokra

írta: remake

Köztudott, hogy a Samsung a többi gyártóhoz képest jóval később teszi közzé az Android frissítéseket, sajnos ez nem lesz másképp a Pie-al sem.


A cég Francia leányvállalata megkérte a Samsung Members tagjait osszák meg velük mik azok a funkciók amit szívesen látnának az új rendszerben, illetve mi az amin szerintük javítani kellene. Kiderült az is, hogy egy új kamera applikációk dolgozik a gyártó, ami állítólag majd csak jövő év januárjától válik elérhetővé.Mivel még a Samsung semmilyen frissítési ütemtervet nem tett közzé és béta tesztről sem lehetett hallani, esélyes lehet, hogy ez a bizonyos új kamerás felület nem egy külön frissítéssel, hanem az Android Pie rendszerrel fog megérkezni a készülékekre szépen fokozatosan. Szinte már borítékolható, hogy lesz egy sötét téma is és több olyan funkció is érkezik a korábbi készülékekre amiket már a Galaxy S9, Galaxy S9 Plus és Note 9 már birtokol.

Például a DualSIM-es változatok VoLTE és VoWiFi támogatás kapnak a második SIM foglalat mellé is. Tavaly is hasonló volt a menetrend, (a Galaxy S8 mobilokra csak február elején jött az Oreo) így kétlem, hogy bárkit is meglepne a dolog.

forrás: sammobile