Kettős hűtőrendszerrel jön a Red Magic 2!

írta: Robi

Ahogy közeledünk az év vége felé egyre több gyártó jelenti be az újabb gamer mobilját, a Black Shark 2 és a Razer Phone 2 után a Nubia is erre készül, bár a Red Magic 2 híre nem éppen mondható újdonságnak mivel az elmúlt napokban már többször hallottunk felőle.


Először csak egy titokzatos plakát árulkodott róla, majd az ezt követő napon már többet megtudtunk az újdonságról. Ezek szerint Snapdragon 845 lapkával és akár 10 GB rendszermemóriával is beszerezhető lesz a Red Magic 2. Kiderült azt is, hogy 3D térhatású hangzással lesz ellátva a készülék, amiből levonható, hogy nem csak egy darab hangszórója lesz mint az előző Red Magic-nek. Továbbá a gyártó 4D játékélményt ígért, utóbbit még egy rezgőmotor elhelyezésévél viszik végbe a pletykák szerint.

A most napvilágot látott poszter szerint kettős hűtéssel fog rendelkezni a Red Magic 2, tehát megmarad a léghűtés, ami mellé folyadékos hűtőrendszert is kap az eszköz annak érdekében, hogy játék során minél hűvösebb legyen. Annak ellenére, hogy az akkumulátor kapacitásáról egyenlőre még semmit nem tudunk kezd egyre érdekesebben hangzani a Red Magic 2, persze az árazás sem elhanyagolható téma. A hivatalos megjelenési dátum egyenlőre még kérdéses, a híresztelések szerint október 31-én még többet megtudhatunk a mobilról.

forrás: gizmochina