Rendervideó érkezett a Nokia 9-hez

írta: Robi

Az OnLeaks már nagyon sok érkezőben lévő készülékről tett közzé rendervideót és osztotta azt meg a felhasználókkal. A legújabb képkockákon ezúttal a Nokia 9 látható, nézzük hogyan is képzelték el a mobilt.


Azt már tudjuk, hogy a Nokia 9 hátlapján öt kamera kap majd helyet, ezeknek az elhelyezkedése merőben eltér az eddig megszokottaktól, persze még nem is lehet ennyi kamerával rendelkező mobileszközt beszerezni, ezért ne legyünk szkeptikusak. Sajnálatos módon már elég valószínű, hogy idén sem fogják bemutatni a Nokia 9-et, ennek oka a különleges kamerarendszer lehet, a HMD biztosan a legtöbbet szeretné kihozni a modellből, így érthető, hogy nem szándékoznak egy “félkész” állapotban lévő telefont piacra dobni.

A fenti képkockákat az OnLeaks-nek és a 91Mobiles-nak köszönhetjük, a látottak alapján úgy tűnik, hogy a hátlapon lévő körül üvegburkolat lesz, így akár a vezeték nélküli töltéssel is számolhatunk. A videó készítői szerint Snapdragon 845 processzorral jön a Nokia 9 és az eddigi pletykák is erről szóltak.

Kérdés, hogy ha tényleg csak jövőre érkezik milyen árcédulát kap majd az eszköz mert az új Qualcomm processzor bemutatójáig már nincs sok idő hátra és így hátrányba kerülne a konkurenciával szemben.

forrás: gsmarena