Megvan mikor indul a Samsung mobilok Android Pie frissítése!

írta: Robi

A Samsung fejlesztői konferencián a hajlítható kijelzős telefon mellett más egyéb érdekes dolgot is megtudhattunk, például azt, hogy mikor és melyik Samsung készülék fogja megkapni elsőként az Android Pie frissítést.


A Samsung ezúttal sem kapkodja el az új rendszerfrissítést, mivel az elmondottak alapján csak 2019 januárjában fogják megkapni a Galaxy Note 9, S9 és S9+ tulajdonosok, ami jó hír, hogy elvileg a pontos időpont január 9, de volt már rá példa, hogy a korábban bejelentettektől eltérően voltak több hetes csúszások is. Amit mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a dél-koreai gyártó búcsút int az Experience kezelőfelületnek és helyette a One UI veszi át a helyet ami a Pie frissítéssel együtt fog érkezni.

A vállalat egyébként ezt a felhasználói élmény újragondolásával magyarázta, de azért nem kell rögtön teljesen új felületre gondolni, mivel az elmondások alapján elég sok a hasonlóság. Mindenesetre elméletileg kapunk majd teljes rendszerre kiterjedő éjszakai módot, ami egész jól hangzik, de nem árt megvárni, hogy mi is sül majd ki az új felületből.

forrás: samsung