Jóval hazai ár alatt szerezhető be a Xiaomi Mi 8 Lite

írta: Robi (Szponzorált tartalom)

Miután tegnap lezajlott Kínában a legnagyobb leárazások napja, a GearBest-nél még most is eléggé földhöz ragadtak az árak, melynek köszönhetően a Xiaomi Mi 8 Lite készüléket, nagyon jó áron tudjuk beszerezni.


Az idén bemutatott Xiaomi Mi 8 Lite még egész frissnek mondható, mivel két hónap sem telt el a modell debütálása óta. A Mi 8 Lite változata egy 6,26 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítővel rendelkezik. A benne lévő processzor pedig szintén újnak mondható, mivel egy Snapdragon 660 van az eszközben, ugyan már ennél újabb chip is van Qualcomm Snapdragon 600-as szériájában, de a 660 még mindig egy tökéletes választás. Mint a többi Xiaomi mobil, a Mi 8 Lite is többféle memóriakiosztást kapott, az akcióban jelenleg a 4 GB RAM-al és 64 GB ROM-al rendelkező variáns tudjuk beszerezni.

Ami a kamerákat illeti, a hátlapon 12 + 5 megapixeles modulokat helyezett el a gyártó az előlapon pedig egy igen erős 24 megapixeles szelfikamera található. A Mi 8 Lite akkumulátorának kapacitása 3350 mAh, melyet USB-C csatalakozón tudunk tölteni. A telefon egyszerre kettő sim kártyát is képes kezelni és támogatja a B20 LTE sávot is, tehát ha a GearBest oldaláról rendeled akkor is tökéletesen tudod használni hazánkban.

A Xiaomi Mi 8 Lite egy akció keretein belül most picit több mint 60 ezer forintba kerül, ami nagyon jó ár érte, mivel a helyi üzletekben 82 ezer forinttól kezdődik az ára. A Mi 8 Lite mellett vannak más Xiaomi termékek is amiket most leárazott a GearBest, ilyen például a Xiaomi Mi Max 3, amit 66 ezer forintért tudunk megvásárolni, vagy a Mi Band 3 Smart Bracelet, ami 6000 Ft-os árával tökéletes karácsonyi ajándék lehet.

Linkek:

Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 GB

Xiaomi Mi Max 3 4/64 GB

Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet

forrás: gearbest