Infinity O megjelenítővel érkezik a Galaxy S10 trió

írta: Robi

A múlt heti Samsung fejlesztői konferencián megtudtuk, hogy miként is képzeli el a dél-koreai cég a megjelenítők jövőjét, az már sejthető volt, hogy a négy variáció közül az egyiket kapja majd a Galaxy S10 széria és most úgy tűnik meg is van melyikre esett a választás.


Nyilvánvalóvá vált, hogy a Samsung továbbra is marad az Infinity kijelzőknél, ezek közül az Infinity U lehet a leismerősebb, mivel jelenleg több gyártó mobiljában egy lehetséges alternatíva az előlapi kamera elhelyezését illetően. Az Infinity V egy kicsit sarkosra sikerült, ugyan nem teljesen V alakja van, de még így sem egy szép látvány. Az Infinity O már eltér az eddig megszokottaktól, mivel kamera helyét a mobil jobb vagy bal felső sarkában tervezi elhelyezni a gyártó, végül a New Infinity, ahol semmiféle kivágás vagy szenzorsziget nem látszik, bár ez most úgy néz ki, hogy ez egyenlőre még a jövő zenéje marad.

Evan Blass információi szerint a Samsung a Galaxy S10 mobilok mindhárom változatát az Infinity O kijelzővel fogja megoldani, csak annyi lesz a különbség, hogy az “olcsóbb” S10 modell nem kap majd lekerekített széleket. Ezen kívül Twitter oldalán még arról is beszámolt Evan Blass, hogy ultrahangos (kijelzőbe épített) ujjlenyomat olvasó fognak érkezni a modellek, valószínűleg a pénztárcabarát változat ezen a téren kivétel lesz. Illetve a Galaxy A7 (2018)-hoz hasonlóan három kamerát kap majd a két drágább variáns, ezek pedig standard, széles látószögű és teleobjektív modulok lesznek.

Mindezeken kívül megemlítette az új One UI kezelőfelületet is, de ez már sejthető volt, hogy a jövő évi zászlóshajók ezzel fognak érkezni. A fenteik mindegyike ésszerű lépés lenne a Samsung-tól a 2019-es évben, hogy valóban így lesz azt majd csak a későbbiek során tudjuk majd meg, de Evan Blass tippjei általában mindig be szoktak jönni.

forrás: twitter