Még több varázslatot kapott a Honor Magic 2

írta: Robi

A Honor Magic 2-ről lassan egy hónapja rántotta le a leplet a gyártó és most egy olyan frissítést kapott az eszköz, ami megkülönböztetheti majd a Huawei és Honor mobilokat egymástól.


Kínában igen erős piaci részesedéssel rendelkeznek a Huawei és Honor mobilok, de a világ más pontjain is szép számmal értékesítik a kínai gyártó mindkét márkáját. A Honor Magic 2 október végén a Huawei mobilokhoz hasonlóan EMUI kezelőfelülettel érkezett, de egy a napokban elérhető frissítésnek köszönhetően kicsit változott a felület és a név is. Már az update megkezdése előtt olvasható információknál észrevehető volt, hogy ez most egy kicsit más lesz mivel az EMUI 9.0 felületet Magic 2.0-ra cserélte a Huawei.

Az eddigi információk alapján azonban nem nagy változást hozott az új felület. Mindenesetre így a Magic 2 lett az első Honor logós készülék, ami más nevű interfészt használ. Természetesen a frissítéssel a Google novemberi biztonsági javításai is érkeznek. Ahogy az általában ilyenkor lenni szokott, régiónként változó, hogy mikor hol üti fel a fejét a frissítés, egyes országokban akár napokat vagy heteket is vári kell.

forrás: gsmarena