Levédette a Galaxy S10 formatervét a Samsung

írta: remake

A Samsung Fejlesztői Konferencián megtudhatunk, milyen dizájnnal érkezhetnek a dél-koreai cég egyes mobiljai a közeljövőben. Mint kiderült az Infinity Flex panel mellé még kapunk négy változatot, amikkel a cég más-más szériáiban találkozhatunk majd.


Ezek közül talán a legfurcsább az Infinity O, lényegében a kijelzőn csak egyetlen kör alakú kivágás van a szelfi kamerának. Bár az első infók alapján azt gondoltunk a Galaxy S10 széria New Infinity megjelenítővel, csúszkás kialakítással érkezik, most úgy tűnik ez nem így lesz. A Szellemi Tulajdon Világszervezeténél a Samsung levédett tíz féle formatervet, amiknél a legtöbb esetben a bal sarokban van a kamera.Jó eséllyel az “A és B modell” közül kerülhet ki a győztes, tehát az MWC-n bemutatkozó új zászlóshajók dizájnja ezekre fog a leginkább hasonlítani. Mondjuk nekem az “A model” inkább a Note szériát juttatja eszembe, viszont a “B modellnél” a panel íveléséből már felfedezhető a széria korábbi készülékeinek külleme. Vannak egyébként C,D,F,E és J modellek is egészen L-ig, de azok inkább emlékeztetnek a Sony-ra vagy pár kisebb kínai gyártó készülékeire. Nem hinném, hogy a Samsung például egy teljesen szögletes házzal dobná piacra az új csúcskészülékeket, az inkább a Sony sajátossága.

Ahogy közeledünk a februárhoz egyre több minden derül ki a Galaxy S széria új tagjairól, bár a dizájn terén még csak tapogatózunk, de az biztos, hogy a motorháztető alatt a napokban bemutatott Exynos 9820 chipset kap majd helyet. A Galaxy S10 trió tagjairól már több cikket is írtunk, ezeket itt tudod elolvasni.

forrás: gsmarena