Még nagyobb megjelenítőt kap a Note széria?

írta: Robi

Ugyan a Galaxy Note 10 bemutatója még egy kicsit odébb van, mivel előbb a Samsung hajlítható megjelenítővel rendelkező mobilja a soros, melyet a Galaxy S sorozat következő tagjai követnek majd, de ez nem akadálya annak, hogy ne szivárogjanak az infók a készülékről.


Az borítékolható, hogy a Galaxy Note 10 régiótól függően Exynos 9820 vagy Snapdragon 8150 mobil processzorral fog érkezni, illetve arról is beszélnek, hogy az 5G hálózatot is támogatja majd az eszköz. Persze ettől függetlenül még mindig vannak kérdéses alkatrészek, ilyen például a megjelenítő. A Samsung Galaxy Note termékcsalád évről-évre egyre nagyobb kijelzővel érkezik és úgy tűnik, hogy ez jövőre sem lesz másképp, legalábbis a legfrissebb pletykák alapján. A phonearena szerint egy dél-koreai forrásra hivatkozó weboldal arról számolt be, hogy a Samsung Galaxy Note 10 egy 4K felbontású 6,66 hüvelykes panellal fog rendelkezni.

A “DaVinci” kódnéven futó telefon állítólag támogatni fogja az 5G-t is, és három kamerával fog rendelkezni a hátlapon, de az eddigiekkel ellentétben nem a harmadik negyedévben fog debütálni, hanem már félévkor számíthatunk a bemutatójára. A maga 6,66 hüvelykjével nem ez lesz a Samsung legnagyobb megjelenítővel rendelkező mobilja jövőre, mivel az összecsukható Galaxy F egyik kijelzője 7,3 hüvelykes lesz.

forrás: phonearena