Black Friday 2018: Ezeket az oldalakat mindenképp meg kell látogatnod pénteken!

írta: Robi

Több weboldal már a múlt héten is tartotta a Black Friday-t, illetve vannak olyanok is ahol egészen most péntekig tart, de néhol még ezt megfejelve a hétvégén is készülnek akciókkal. A hivatalos idei fekete péntek november 23-án lesz, de, hogy hová is érdemes ellátogatni? Megmutatjuk.


A Media Markt-nál múlt héten is rengeteg terméket tudtunk jó áron beszerezni, de mint kiderült most pénteken is készülnek kedvezményekkel. A Notebook.hu-n ugyanez a helyzet, múlt héten is volt és most megint lesz Black Friday csakúgy mint az Aqua.hu-nál, ahol pénteken kezdődik és 3 napon át fog tartani.

A legtöbben valószínűleg az eMAG akcióit várják, a teljes kínálat 23-án a reggeli órákban lesz majd megtekinthető. Idén először a b-tel.hu is megtartja a Black Friday-t, ahol mobiltelefonokat tudunk majd olcsóbban beszerezni. Aki pedig kiegészítőt szeretne készülékéhez, annak mindenképpen érdemes lesz a iStyle, és Stylebolt oldalakra is ellátogatni.

A PCX.hu-n rengeteg hardvert és perifériát találunk ha éppen egy PC felújítás előtt állunk, aki pedig PC vagy konzol játékra pályázik nem árt ha csekkolja a cdgalaxis.hu-t, de steam-en is egész jó áron tudunk beszerezni már most, rengeteg játékot.

Természetesen a fent látható oldalakon kívül sok más helyen is tartják a Black Friday-t, mint például: Praktiker, Extreme Audio, Notino, MarketWorldMaiutazas.hu vagy a Bónuszbrigád. A ShopAlike.hu-n pedig 30 napon keresztül tartanak fekete pénteket.