Hivatalos renderképeken tűnt a Huawei P Smart 2019

írta: Robi

Szinte már biztosra vehetjük a Huawei P Smart 2019 érkezését, mivel a múlt héten már az FCC-nél is járt az eszköz, most pedig két renderkép szivárgott ki róla.


Az előző héten napvilágot látott információk alapján 6,2 hüvelykes megjelenítővel, 3 GB rendszermemóriával és 32 vagy 64 GB-os tárhellyel fog rendelkezni a készülék, a számítások elvégzéséért pedig egy Kirin 710 processzor lesz a felelős. A most kiszivárgott képek szerint üveg hátlappal fog érkezni, ami mögött egy 3320 mAh-s akkumulátor kap majd helyet. Dizájnban nagyon hasonló a Honor 10 Lite-hoz a modell, ha ebből indulunk ki, akkor a hátlapon lévő kamerák feltehetően 13 + 2 megapixelesek lesznek, az előlapon pedig egy 24 megapixeles egység kaphat helyet a pici szenzorszigetben.

Sajnálatos módon csak microUSB 2.0 csatlakozó rendelkezik a telefon, tehát a C típusú aljzatnak búcsút kell intenünk. Az elkövetkezendő hetekben lehet számítani az európai debütálásra. Az ára 250 euró körül fog alakulni és egyenlőre úgy néz ki, hogy Midnight Black és Aurora Blue színekben fog érkezni Android 9 rendszerrel és EMUI 9.0 kezelőfelülettel.

forrás: gizmochina