Fotón a Galaxy A8s Infinity O megjelenítője

írta: Robi

A következő évben a Samsung több változást is eszközölt az Infinity Display-t illetően, mint az márt tudjuk négy féle variánst is kapunk, melyek közül a New Infinity mellett az Infinity O is érdekes lehet, erről most egy fotó kering az interneten.


Mivel lassan itt az év vége így esedékes lesz a Galaxy A sorozat bemutatója, ami a tavalyi évet leszámítva mindig decemberben volt. Idén év elején jelentős átalakuláson esett át a Galaxy A széria mivel nem kaptunk A5-öt, de helyette 6-tól felfelé egészen 9-ig szép számban érkeztek a készülékek. Azt már korábban is lehetett hallani, hogy a 2019-re tervezett Galaxy A termékcsalád minden tagja a Samsung fejlesztői konferenciáján látott négy darab Infinity változat egyikét fogja kapni. Az első úgy tűnik a Galaxy A8s lesz, ami az Infinity O névre keresztelt kijelzővel rendelkezik majd.

A fenti kép az Ice universe Twitter oldaláról származik, korábbi bejegyzési között már láthattunk szép számban olyat ami a későbbiek során végül meg is valósult. Tehát nagy rá az esély, hogy valóban ilyen lesz az Infinity O, bár én egy kicsit vastagnak ítélem a kamera körüli keretet, de lehet, hogy beszerelve már nem így fog mutatni. A Galaxy A8s bemutatójának dátuma egyenlőre még kérdéses, a forrás szerint 2019 februárjában lehet majd rá számítani. Jó hír, hogy elvileg  megjelenítőbe épített ujjlenyomat olvasót is kap az A8s, ugyan nem  Galaxy S10 által használt 3D képalkotásra épülő ultrahangos megoldást, hanem be kell érnünk az alap optikai szenzorral.

forrás: twitter