Jön az első lyukas kijelzős Huawei mobil

írta: remake

Úgy fest a Huawei egyre több dologban fogja megelőzni a Samsungot, a mostani lépéssel pedig igencsak borsot fognak törni a dél-koreaiak orra alá.


Persze a mobilos piac első helye még messze van, arra legalább két évet várni kell. Az már tudjuk, hogy a kínai cég lehet az első gyártó, akik piacra dobják a hajlítható kijelzős mobilt. Bár a Samsung már évek óta dolgozik rajta, jó eséllyel a Huawei masinája kerülhet fel előbb a boltok polcaira. Itt azt is érdemes megjegyezni, hogy a kínaiak készüléke valamivel ígéretesebbnek tűnik, mint a dél-koreaiaké, mivel – a pletykák alapján – nagyobb kijelzővel rendelkezik összecsukott és nyitott állapotban is.

A Samsung jövőbeli tevei között szerepel, hogy rövid időn belül lerántják az leplet az első Infinity-O kijelzős okostelefonról, az elsődleges infók alapján ez a Galaxy A8s lesz. Ilyen eszköz még nincs a piacon, de most a Huawei közzétett egy képet Weibo oldalán, ami alapján hasonló készülék érkezésére számíthatunk. Ha sikerül nekik a Samsung előtt bemutatni, akkor az egy elég fájó pont lesz a koreai vállalatnak. Már csak ha abból is indulunk ki milyen árkülönbségek vannak a két cég mobiljai között, nyilván nem kérdés melyik fog jobban fogyni.

forrás: weibo