Ilyen lesz az Xperia XZ4

írta: remake

A fényképezőgépek és a konzolok piacán nem sok ellenfele van Sony-nak, de a mobilos szekció az elmúlt években eléggé rossz irányba tart. Talán az Xperia XZ4-nek sikerül a felhasználók szívébe lopni magát.


Az elmúlt pár évben nem sokat változtatott a japán cég a dizájnon, talán ez a legfőbb oka annak, hogy jócskán lecsúszott a többi gyártótól. Szerencsére ők kimaradtak a szenzorszigetes őrületből, inkább a kávákat próbálták minimalizálni, több kevesebb sikerrel. A következő csúcsmobiljuk az Xperia XZ4, egy most kiszivárgott CAD videó alapján még vékonyabb kereteket kaphat és megőrzi a Sony jellegzetes formavilágát is.

A mobil érdekessége mégsem ez lesz, hanem a hátlapon lévő hármas kamerarendszer. Ha hihetünk a forrásnak egy hatalmas 166,9 x 72,4 x 8,2 milliméteres phabletre lehet számítani 6,5 hüvelykes kijelzővel. Mivel a készülék jövőre fog debütálni, a motorháztető alatt valószínűleg Snapdragon 8150 lapkát találtunk majd.Úgy tűnik 2019-ben már a konkurens gyártók többségénél a teljes kijelzős zászlóshajók dominálnak majd, melyeknél a kijelzőbe csak minimálisan rondít bele az előlapi kamera. Ha ebből indulunk ki a Sony egy lépéssel továbbra is le van maradva a Samsungtól vagy a Huaweitől, egy viszonylag baráti árcédula biztos sokat lendítene az Xperia XZ4 eladásain, de szerintem ilyet ne várjuk a Sony-tól.

forrás: onleaks

1 hozzászólás

Comments are closed.