Ismét teljesen egyedi telefonnal áll elő a Vivo

írta: remake

A csúcsmobilok esetében a Vivo nem utánoz senkit sem, ezt bizonyítja a Nex is, ami teljesen egyedi telefon lett. Azóta már mondjuk akadt gyártó, aki lekoppintotta. Most újabb titokzatos Vivo készülék bukkant fel, ami a videó alapján így elsőre elég érdekesnek tűnik.


Ha minden igaz, Vivo Nex 2 vagy Nex S2 néven fog érkezni az újdonság, ami a Nubia X-hez hasonlóan kap egy kijelzőt a hátlapjára is. Ebből adódóan nem lesz szükség előlapi kamerára és kijelzőbe sem rondít bele semmilyen notch, kivágás vagy kameralyuk.

Ez persze már nem újdonság, de a hármas kamerákat egy “lunar ring desig” névre keresztelt LED sáv futja körbe, ami értesítéseket és más jelzéseket vizualizálhat nekünk. Lesz még egy “time of fight” nevű funkció, ilyenkor az eszköz fény bocsájt ki maga elé és a visszaverődés sebességéből térképez fel tárgyakat. Na ilyet okostelefon esetében még nem láttunk, gondolom 3D nyomtatásnál lesz majd hasznos, bár lehet tévedek és teljesen más szerepet kap. Valószínűleg a felső kategóriából válogatja majd össze a hardveres összetevőket a Vivo és az elkövetkezendő hetekben le is rántják a leplet a készülékről.

Mrwhosetheboss Youtube csatornáján készült is róla egy rövid videó, de ahogy a masina ez is elég titokzatos lett, nem látható rajta a telefon csak sötétben és több részlet is ki van takarva. Valószínűleg nem lőttek le minden újdonságot a videóban és a bemutatóra is tartogat meglepetéseket a Vivo.

forrás: Mrwhosetheboss