Kiszivárogtak a Galaxy A8s specifikációi

írta: remake

Egyre érik a lyukas kijelzős Galaxy A8s bemutatója. Össze kell szednie magát a Samsungnak, ha ők akarnak elsőként piacra dobni egy ilyen mobilt, hiszen a Huawei is hasonló eszközön dolgozik.


A pár hete a Fejlesztői Konferencián elhangzott, hogy rövid időn belül érkezhet az első Infinity-O kijelzővel rendelkező telefon. Azóta már kiderült, hogy nem egy felső, hanem egy középkategóriás masina kapja meg az említett panelt. Renderképet már láthattunk a Galaxy A8s-ről, nagy valószínűséggel ilyen külsővel is fog érkezni a készülék.Az előlapi 24 megapixeles kamerát nem szenzorszigetre tette a Samsung, hanem egy apró kivágás lesz a bal felső sarokban és itt helyezkedik el. Ha minden igaz 159.11 x 74.88 x 7.38 milliméteres dimenziókkal kalkulálhatunk, a megjelenítő mérete pedig 6,39 hüvelyk. A hátlapon 24, 10 és 5 megapixeles kamerák teljesítenek szolgálatot.

A hardveres összetevőkre sem lehet majd panasz, a lapkakészlet Snapdragon 710 lesz, ami mellé akár 6 GB belső memóriával és 128 GB tárhellyel szerelt modellt is választhatunk magunknak. Memóriakiosztás szempontjából valószínűleg több variáns is piacra kerül és ha úgy adódna, még 512 GB-os micro SD kártyával is bővíthetünk.Az akkumulátor kapacitása 3400 milliamperóra, gyárilag pedig Android 9 Pie-t futtat a mobil. Az árazásról és az értékesítésben érintett piaci régiókról egyelőre nem tudni semmit, színek szempontjából úgy tudni lesz egy átmenetes fekete változat.

forrás: phonearena