Jön a Lenovo “kivágott” kijelzős mobilja

Írta: Robi

Nagy a versengés a Huawei és a Samsung között, hogy melyikük adja ki elsőként a lyukas kijelzős mobilt. Úgy tűnik egy harmadik versenyző is csatlakozik a küzdelemhez.


A Samsung a Galaxy A8s-el a Huawei pedig a Nova 4-el készül arra, hogy piacra dobja a szóban forgó készüléket, de úgy tűnik, hogy a Lenovo is igen szorgalmasan dolgozott az elmúlt hónapok során. A Lenovo Z5s név már ismerősen csenghet, mivel a napokban a TENAA-nál is járt a mobil, de a weboldalukon közzétett fotók alapján nem lehetett látni, hogy mégis miként helyezkedik el a kamera.

Most újabb képek szivárogtak ki a készülékről ezek alapján már tisztázódott a helyzet és jól látható, hogy a kijelző közepén felül egy “kivágásban” kap helyet az előlapi modul és ez igencsak megkavarhatja a Huawei és a Samsung közötti versenyt mivel még az is lehet, hogy a Lenovo lesz, aki az első ilyen mobilt bemutatja.

A hardverspecifikációk terén egy 6,3 hüvelykes megjelenítőre számíthatunk az akkumulátor pedig 3210 mAh-s lesz. Meglepő módon a TENAA adatai szerint a hamarosan bemutatkozó Snapdragon csúcslapkát fogja használni az eszköz. Ha ez valóban így van akkor a megjelenésére mindenképpen csak december második felében lehet számítani.

forrás: gsmarena