Megvan a Huawei Nova 4 bemutatójának időpontja

írta: Robi

A múlt héten már sejthető volt, hogy decemberben fog debütálni a Huawei első olyan mobilja melynek előlapi kamerája a megjelenítőben lévő “kivágásban” kap majd helyet, most pedig meg is van a pontos dátum.


Huawei Nova 4 néven fog érkezni az első ilyen telefonja a kínai gyártónak, azt még nem tudni, hogy mi lesz a kijelző fantázianeve, a Samsung Infinity O-nak nevezte el ezt a megoldást. A Weibo-n tette közzé a lenti képet a Huawei, melyen már egyértelműen látható, hogy december 17-én fogják bemutatni a Nova 4-et. A látottak alapján az előlapi kamera a bal felső sarokban fog elhelyezkedni, ennek köszönhetően pedig lenyűgöző képernyő/test aránnyal rendelkezik a telefon. Ami a hardveres felépítést illeti, egyenlőre még nem tudni, hogy milyen chippel érkezik majd az újdonság.

Ami biztos az eddig kiszivárgott információk alapján az 6 GB RAM és 128 gigabájtos belső tároló, ebben a kiszerelésben biztosan beszerezhető lesz majd az eszköz. Az ujjlenyomat olvasó helye egyenlőre még kérdéses, de nagy az esély a megjelenítőbe integrált biometrikus azonosítóra. Sajnos az első körben csak a kínai piacon lehet majd beszerezni, de biztosan pár hónapon belül itthon is megvásárolható lesz más néven.

forrás: gizmochina