Kisebb helyet foglal majd az előlapi kamera a Galaxy S10 kijelzőjéből

írta: Robi

A Galaxy A8s után a mai napon a Huawei is bemutatta a “kivágott” kijelzős mobilját, úgy tűnik jövőre ez lesz a sláger és a Galaxy S10 is ezzel a megoldással fog érkezni.


Már nem újdonság, hogy a Galaxy A8s-hez hasonlóan Infinity O megjelenítője lesz a Samsung Galaxy S10-nek, de azt kell mondjam a ma megjelenő Huawei Nova 4 sokkal ízlésesebbre sikerült a maga kisebb de erősebb előlapi kamerájával. A korábban megjelenő képek alapján a Galaxy S10 is egy méretes kivágást kap a kijelzőjébe, de valamivel kisebb lesz mint a Galaxy A8s esetében, azonban mégis nagyobb mint amit a Nova 4 birtokol.

Az általában megbízható forrásokból publikáló Ice Universe, ezúttal a szóban forgó Galaxy S10 megjelenítőjéről tett közzé egy bejegyzést és szemmel láthatóan valóban kisebb helyet foglal majd el a megjelenítőből a kamera. A korábban kiszivárgott pletykák alapján az S10 kijelzője 6,1 hüvelykes lesz és 19:9-es képaránnyal fog rendelkezni. A fenti fotón látható továbbá az is, hogy lényegesen laposabb lesz, tehát a szélek nem lesznek olyan mértékben lekerekítve mint az elődmodelleknél. Persze az is benne van a pakliban, hogy teljesen máshogy fog kinézni a megjelenítő, biztosat csak a jövőre tervezett bemutató során tudunk majd.

forrás: twitter