Három kamerás iPhone-ról érkezett render videó

írta: remake

Az Apple tavaly kimaradt a nagy kamera csatából. Idén már öt darab hátlapi modullal szerelt eszköz is jön. Első körben a Nokia 9, amit ezt követően több mobil is követhet más-más gyártóktól.


Jelenleg a felhasználók többségének az egy kamera is bőven elég, persze ha azzal jó minőségű felvételeket lehet készíteni. Portré fotóknál már hasznos a második modul. A harmadik egység pedig, lehet széles látószögű vagy teleobjektív lencse is. Az Apple mobiljai eddig maximum kettő kamerát kaptak, de nagy az esély arra, hogy idén szeptemberben már a nagyobbik iPhone hátlapján három kamerát találjunk.Persze mindez csak spekuláció, a bemutató pedig közel kilenc hónap múlva lesz. Talán előtte pár héttel lehet valami érdemlegeset hallani. Mindenesetre most az OnLeaks-nek köszönhetően érkezett egy rövid render videó, akár ilyen is lehet az egyik 2019-es iPhone, három kamerával. Mondjuk ez a megoldás szerintem elég csúnya lett. Korábbi pletykák azt sugallják, hogy a harmadik kamera egy 3D ToF érzékelő lehet.

Ezt persze nem érdemes biztosra venni, főként azért is mert OnLeaks rámutat arra, hogy a készülék még EVT fázisban van, tehát lehetnek rajta változások az indulás előtt. Állítólag idén is három telefont kapunk, ezek az iPhone XS, XS Max és iPhone XR “közvetlen leszármazottai” lesznek.

forrás: onleaks