Megvan az LG G8 bemutatójának körülbelüli időpontja

írta: Robi

Annak ellenére, hogy a CES és az IFA az adott év legnagyobb tech kiállítása és ezek kapják a legnagyobb figyelmet, egyes gyártók egy különálló rendezvény keretein bemül szokták bemutatni legújabb mobiltelefonjukat.


A fentieket egyszerűen meg lehet magyarzázni, mivel egy ilyen kiállításon nagyon sok eszközt mutatnak be a televíziótól kezdve a mobiltelefonon keresztül a hangfalig és így megoszlik az emberek figyelme, tehát nem lesz olyan nagy az érdeklődés mintha csak egyetlen dologról van szó. Jó példa erre a Galaxy S10 széria bemutatójának időpontja is, amit még az MWC előtt, február 20-án fognak megtartani.

Úgy tűnik az LG-t ez nem tántorítja el, mivel információink szerint a G sorozat idei csúcsmobilját az LG G8 ThinQ-t barcelonai rendezvény keretein belül fogják leleplezni, tehát valamikor február 25-28 között számíthatunk az érkezésére. Egyenlőre az LG hivatalosan nem erősítette meg a bemutató időpontját, de a Mobil Világkongresszus kezdetéig már nincs sok időnk hátra, így heteken belül megtudhatjuk a pontos dátumot.

forrás: gizchina

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.