Pro változatot kap az első Redmi mobil

írta: Robi

Láthatóan bejött a Xiaomi-nak, hogy egy külön márkát indít el, legalábbis ezt tükrözik az eddigi Redmi Note 7 eladási mutatói és úgy tűnik hamarosan jön is a folytatás.


Tegnap beszámoltunk róla, hogy a január 10-én bemutatott Redmi Note 7-ből kevesebb mint 10 perc alatt 100 ezer darabot adtak el. A készülék nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik, valószínűleg ennek is köszönhető az, hogy gyorsan elkapkodták a modellt. A Weibo oldalán információk merültek fel egy másik Redmi mobilt illetően, a szóban forgó mobil a Note 7 egy Pro változata lesz.

Egy kiszivárgott kép alapján erősebb processzort kap majd a Pro variáns, név szerint a Qualcomm 11 nanométeres Snapdragon 675 lapkáját találjuk majd benne. Tehát, két maximum 2 GHz órajelű Kyro 460 Gold és négy 1,8 GHz-es Kyro Silver magból álló rendszerchipet kapunk. Illetve az alap Note 7-ben lévő 48 megapixeles Samsung Isocell Bright GM1 kameramodult a gyártó Sony IMX 586-ra fogja cserélni. A Redmi Note 7 Pro áráról is lehetett már hallani, ami nem sokkal lesz drágább mint amennyibe az alapmodell kerül, eszerint 58-62 ezer forintra kell számítanunk.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.