Hosszas várakozás után végre jön a Nokia 9?

írta: Robi

Az idei Mobil Világkongresszus menetrendje elég zsúfolt lesz, mivel a Samsung és a Huawei mellett más gyártók is készülnek saját bejelentéseikkel, csakúgy mint a Nokia, melynek egyik vezetője közzétett egy furcsa posztot Twitteren.


A HMD Global mondhatni a hamvaiból hozta vissza pár évvel ezelőtt a Nokia márkát, még ha a név pillanatnyilag nem olyan erős mint korábban volt, a felhasználók megszerették az új Nokia mobilokat és egész jól fogynak a készülékek. Az elmúlt időszakban a Nokia 8 Sirocco volt az a telefon, amit zászlóshajónak nevezhettünk. Az eszközt a tavalyi MWC-n mutatták be, de ezt megelőzően is lehetett hallani a Nokia 9-ről. A szóbeszédnek köszönhetően már többedjére voltunk abban a hitben, hogy na majd most végre megérkezik a Nokia 9, de végül nem így lett.

A HMD Global termékmenedzsere Juho Sarvikas szokásához híven ismét Twitter oldalán tett közzé egy bejegyzést melyben az MWC-t és egy februári időpontot említ. Ennek láttán többen is lázba jöttek és máris február 24-hez kötötték a Nokia 9 PureView bemutatóját. Meglátjuk, hogy most mi fog ebből megvalósulni.

forrás: twitter

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.