Hamarosan jön a következő Redmi mobil

írta: Robi

A Xiaomi és a Redmi különválásának első terméke a Redmi Note 7 volt. Már korábban is lehetett hallani róla, hogy rövid időn belül érkezik a következő Redmi mobil, ami bő két hét múlva lehet esedékes.


Csak egy egyszerű plakát árulkodik a soron lévő Redmi modell érkezéséről, de úgy néz ki ez még nem az a Snapdragon 855 lapkával ellátott csúcsmobil lesz melyről korábban is beszámoltunk. Sajnos a most kiszivárgott kép nem sokat árul el az érkezőfélben lévő telefonról, legalábbis hardveres téren. Azt valószínűleg már borítékolhatjuk, hogy Redmi X néven fog debütálni és az ujjlenyomat olvasó terén eszközölt valamit a gyártó, mivel a lenti képen lévő Redmi X felirat alatt elhelyezett “national screen fingerprint scanner mobile phone” mondat jelentése durván fordítva “nemzeti  képernyő ujjlenyomat szkenner mobiltelefonra”.

Egyenlőre nem tudjuk még, hogy mit is szeretne nekünk ezzel sugallni a gyártó. Azonban külföldi forrásunk szerint nagy rá az esély, hogy nem a Snapdragon 855 chippel ellátott példányról van szó. Február 15-én mindent megtudunk, addig pedig biztosan fogunk még más egyebet is hallani a Redmi X-ről.

forrás: gizmochina

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.