Promóciós videó érkezett a Galaxy S10-hez

írta: Robi

Ez elmúlt években a Samsung nagy hangsúlyt és hatalmas pénzeket fektetett csúcsmobiljai reklámozására, valószínűleg a Galaxy S10-el sem lesz ez másképp, amihez most megérkezett az első reklám.


Egy fél perces videóval indította el propaganda gépezetét a Samsung, a képkockák természetesen a Galaxy S10 modellek mellett kampányolnak. A Galaxy S9 duó nem hozott gyökeres változást az S8/S8 Plus-hoz képest, illetve a Samsung szeretné jobban felpörgetni az eladásokat, mivel az elmúlt időszakban nem jöttek be a számításaik, már ami az eladott csúcsmobilok számát illeti. Az dél-koreai cég S szériája idén lesz tíz éves, tehát ezt szem előtt tartva az sincs kizárva, hogy az eddig megszokottakkal ellentétben még jobban előtérbe helyezi majd a marketinget a Samsung.

A most közzétett videón a Galaxy S1-től egészen az S9-ig minden telefonjukról megemlékeznek, majd megemlítésre kerül idén február, amikor is a következő készülék fog bemutatkozni. Pontosítva, február 20-van szó, ekkor lesz a következő Samsung Unpacked esemény, ahol az eddig kiszivárgott információk szerint három mobillal fogunk megismerkedni.

forrás: youtube