Felbukkant a Samsung Galaxy A10

írta: Robi

A Samsung nemrég erősítette meg a középkategóriás szegmensét a Galaxy M szériával és most úgy tűnik hamarosan még egy mobillal bővül ez a kategória.


A Geekbench oldalán bukkant fel a Galaxy A10, pontosítva ebből is az SM-A105F típusszámú modell. A benchmark applikáció adatlapján lévő információk szerint az A10 rendszermemóriája 2 GB lesz és egy nyolcmagos Exynos processzorral fog rendelkezni. Az még kérdéses, hogy milyen lapkával jön majd az eszköz, mivel a lenti képen látható adatokból az Exynos 7885 és az Exynos 7904 is szóba jöhet. A két chip nagyon hasonló felépítéssel rendelkezik, de forrásunk inkább az Exynos 7904-et tartja valószínűbbnek.

Ami a teljesítményt illetni, az egymagos teszt során 1121 pontot szerzett a Galaxy A10, a többmagos megmérettetést pedig 3469 ponttal zárta. Láthatóan Android 9 Pie rendszerrel jön majd az eszköz, ellentétben a napokban bemutatott Galaxy M10-el és M20-al, mivel ők csak Android 8.1 Oreo-t kaptak. Azt azért meg kell jegyezni, hogy 2 GB RAM nem túl sok, mivel ennél még az M20 is többel rendelkezik.

forrás: gizmochina