A Samsung hajlítható mobilja felbukkant egy promóciós videóban

írta: remake

Évek óta dolgozik a Samsung a hajlítható okostelefonján, és most úgy tűnik idén végre kereskedelmi forgalomba is kerül a készülék. A Galaxy F vagy Galaxy Fold névre hallgató masina most felbukkant pár másodperc erejéig egy promóciós videóban.


Az egy perces felvételen az láthatjuk miként képzeli el a nem túl távoli jövőt a Samsung. Köztudott, a dél-koreai gyártó több olyan technológián is dolgozik, ami jelentősen megkönnyíti majd az életünket, ebből készült egy kis válogatás. Az, hogy a látottak közül megvalósul valamelyik vagy sem még a jövő zenéje, a 24 másodpercnél látható hajlítható mobilra még idén biztosan számíthatunk, a többire valószínűleg még pár évet várni kell.

Az eddigi infók alapján a Samsung újdonsága egy prémium felső kategóriás eszköz lesz. Úgy tudni nyitott állapotban 7,3 hüvelykes kijelző tárul elénk, összecsukva pedig 4,6 hüvelykes panelt tapicskolhatunk. A hardveres összetevőkkel sem fog spórolni a Samsung, valószínűleg a burkolat alatt Exynos 9820 felel majd a számítások végrehajtásáért és a memória miatt sem lesz oka panaszkodni a felhasználóknak.Meg is kérik majd az árát a mobilnak, állítólag Európában 2000 eurós (nagyjából 636 ezer forintos) árcédulára lehet számítani. Ennyi pénzért biztosan nem fog sok gazdára találni belőle, de az már korábban kiderült, hogy a drága komponensek és a gyártási nehézségek miatt csupán 1 millió egység legyártását tervezi a Samsung. Ezt a mennyiséget pedig elkapkodják majd mint a cukrot.

kapcsolódó cikkek:

Megmutatta hajlítható mobilját a Samsung!

A vártnál is magasabb lesz a Samsung hajlítható mobiljának ára

 

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a [email protected] e-mail címen.