Jön a Huawei Mate Smart és Mate Mini?

írta: Robi

A most kiszivárgott információk alapján Huawei idén egy új okostelefonvonal elindítását tervezi, erről árulkodik, hogy a kínai gyártó a közelmúltban védjegyeket nyújtott be az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalához.


Egyenlőre még csak részben igazolják dokumentumok a Huawei Mate Mini és Smart Mini érkezését. A kiani ceg ezt a ket elnevezest vedte le a napokban a szellemi tulajdonok hivatalanak. Forrásunk szerint ez a két mobil lényegesen eltérhet az eddig megszokott Lite változatoktól, de ez egyenlőre még csak spekuláció.

A Gizmochina sorai közt olvasva ezek a készülékek kisebb méretű megjelenítőt kaphatnak, Huawei mobiljainak Lite variánsainak megjelenítője azért nem mondható kicsinek. A kiszivárgott dokumentumok természetesen hardverspecifikációkat nem tartalmaznak. Azt biztosra vehetjük, hogy a Smart és a Mini változatok valamiben el fognak térni egymástól, de ez még a jövő zenéje, valószínűleg többet csak a későbbiek során tudunk meg a modellekről.

forrás: gizmochina

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.