Koncepcióképeken a Motorola RAZR 2019

írta: remake

Körülbelül két hete előkerült egy kezdeteleges vázlat, amin a Motorola RAZR 2019-es változatát láthatjuk. A Motorola kagylómobilt az idei trendet követve egy hajlítható telefon formájában hozná vissza.


Ez alapján most készült néhány koncepciókép, érdemes csekkolni őket mert akár ilyen külsőt is kaphat a masina. Úgy tűnik lesz pár ismerős vonás, amikkel már találkozhattunk a 2004-ben bemutatott RAZR V3-on. Összecsukott állapotban egyértelmű a hasonlóság, szétnyitva látható, hogy a gombok helyére is kijelző került.

A képek készítője szenzorszigettel képzeli el a mobilt, ezen az apró bevágáson viszont csak a beszédhangszórót van, a szelfi kamera hiányzik. Mondjuk a másodlagos megjelenítőnek hála nincs is rá szükség, hiszen összecsukva könnyedén készíthetünk önarcképet magunkról. Túl sok infó eddig még nem szivárgott ki a Motorola RAZR 2019-ről, az biztos, hogy a drága alkatrészek és a gyártási nehézségek miatt, mélyen a zsebükbe kell nyúlni azoknak szeretnének egyet.

Korábbi pletykák szerint legalább 1500 dollárt kérnek majd érte, de szerintem arra minimális az esély, hogy az öreg kontinensen is felkerül a boltok polcaira a készülék. A célpiac inkább Amerika, ott is talán az egyik szolgáltató kínálatában lehet rá majd szert tenni. Valószínűleg a Galaxy F vagy Galaxy Fold-hoz hasonlóan ebből sem készül több millió darab, a készlet meglehetősen korlátozott lesz, így csak “néhány” szerencsés juthat hozzá.

forrás: yankodesign