Megerősítve: Jön az MWC-re az 5G-s összecsukható Huawei mobil

írta: Robi

Már biztos, hogy ott lesz a Mobil Világkongresszuson a Huawei összecsukható telefonja, mivel február 25-én 14 órakor bemutatja az eszközt a kínai gyártó.


A korábban kiszivárgott pletykák alapján már sejthető volt, hogy az MWC-re elhozza a Huawei is az összecsukható mobilját, melyet ezúttal már nem csak a szerencsésebbek tekinthetnek meg a színfalak mögött, hanem a nagyközönség is. A lentebb látható kép szerint bő két hét múlva ismerkedhetünk meg az újdonsággal, amiben a Huawei új Balong 5000 5G képes modemje lesz, illetve a tavaly év végén bemutatott Kirin 980 lapka.

A Huawei összecsukható telefonjáról eddig nem igazán szivárogtak ki más információk. A felhasználók véleménye megoszló az összecsukható mobilokkal kapcsolatban, egyenlőre még sokan nem látjuk a bennük rejlő lehetőségeket. Biztos vagyok benne, hogy csakúgy mint anno megszoktuk az okostelefonokat a nyomógombos készülékek után, az összecsukható telefonokkal is megbarátkozunk majd, de addig természetesen még ennek a vonalnak is lesz hová fejlődni.

forrás: weibo

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.