Ütős kamerarendszerrel érkezhet a Sony Xperia XZ4

írta: Robi

Japánból származó információknak köszönhetően megtudtunk pár fontosabb dolgot az Xperia XZ4 kameráit és hardveres felépítését illetően.


Február 25-én fogja bemutatni a Sony az Xperia XZ termékcsalád legújabb tagját a Mobil Világkongresszuson. A készülékről most újabb infók láttak napvilágot, állítólag energiaellátásáról egy 4400 mAh-s Qnovo adaptív töltést támogató akkumulátor fog gondoskodni. Az Xperia XZ4 megjelenítője 6,5 hüvelykes 21:9-es képarányú OLED panel lesz, melynek maximális felbontása 3360 x 1440 pixel.

Ami a memóriakiosztást illeti, 128 GB tároló mellé 6 GB RAM-ról pletykálnak, valószínűleg ez is lesz az egyetlen variáns. Mindezek mellett szó esett a kameráról is. Megkapjuk az első Sony mobilt melynek hátlapján három modult találunk. Az 52 megapixeles főkamera f/1.6 rekeszértékkel rendelkezik, ez mellé 16 megapixeles f/2.6 apertúrájú teleobjektív és egy 0,3 megapixeles ToF modul társul. Az előlapon lévő kamera felbontásáról még nem érkezett hír. A készülék Android 9 Pie rendszerrel fog debütálni az MWC-n, de a pletykák szerint csak tavasz végén kerül majd fel a boltok polcaira.

forrás: gizmochina