Hivatalos renderképeken a Galaxy S10E

írta: Robi

Az elmúlt hetekben már a csapból is a Samsung közelgő Galaxy S szériájának hamarosan bemutatkozó készülékei folynak, most a Galaxy S10E, vagyis az olcsóbb variáns bukkant fel pár képen.


Erről a változatról még nem igazán láthattunk képeket, sőt néha az érkezése sem volt biztos, mint ahogy a neve sem. A legutóbbi információk alapján azonban nem a S10 Lite elnevezést kapja, hanem az S10E lesz a befutó. A most kiszivárgott képek szerint azért nem olyan vékony kávákat kap majd a mobil mint a drágább testvérei, de hát lássuk be nem egy S10 Plus-ról van szó.

A fotók egyébként egy elég megbízható forrásból, a WinFuture egyik szerzőjétől Ronald Quandt-tól származnak. A fiatalembert jól ismerjük és már több alkalommal bizonyította, hogy lehet alapozni az információira. Tehát elég nagy az esélye, hogy ez lesz a végleges Galaxy S10E dizájn. A Galaxy A8s-hez hasonlóan Infinity O kijelzőt kap az eszköz. Hátlapján két kamera és egy vaku helyezkedik el, az ujjlenyomat olvasó pedig oldalt lesz.

A Galaxy S10E a korábbi adatok alapján 5,8 hüvelykes megjelenítővel, 6/128 GB memóriakiosztással, 3100 mAh-s akkumulátorral fog érkezni, ára pedig 749 euró lesz, ami átszámítva 237 ezer forintnak felel meg.

forrás: winfuture, phonearena