Látványos dolgokra lesznek képesek az Xperia XZ4 kamerái

írta: Robi

A Sony még 2015-ben vásárolta meg a Softkinetic-et, a cég különleges kamerákat forgalmazott DepthSense néven, melyből most a heteken belül érkező Xperia XZ4 is profitálni fog.


A Sony tegnap egy rövid, közel két és fél perces videót tett közzé Life of DepthSense néven, ami a 3D ToF kamerákkal rendelkező telefonok “különleges” képességeit mutatja be. A ToF (vagy Time of Flight) kamera segítségével animált szelfit, vagy 3D-s virtuális graffitiket is készíthetünk azokkal az eszközökkel amik ilyen modult birtokolnak. Sőt láthatóan a játékélmény is fokozódni fog ha a ToF kamerát kihasználó játékot futtatunk.

Úgy gondolom a videó magáért beszél, jópofa dolgokra lesznek képesek az ilyen kamerával rendelkező készülékek. Ilyen a február 25-én debütáló Xperia XZ4 is. A bemutatón kétség kívül megemlítik majd ezt a képességét is a készüléknek. Kíváncsian várjuk a fentieken kívül mire lesz még képes a Sony zászlóshajója.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.