Koncepcióképeken a “periszkópos” Samsung Galaxy A90

írta: Robi

A Galaxy A90-ről pont tegnap hallottunk először és máris legyártották az első renderképeket a mobilhoz melyek elsőként a trendingleaks oldalán tűntek fel.


Az elmúlt hónapokban már számos megoldást láthattunk azzal kapcsolatban, hogy a mobiltelefongyártók, miképpen próbálják megoldani azt, hogy csökkentsék az okostelefonok képernyő/test arányát. A Vivo Nex-nél bemutatott periszkópos megoldás is egy nagyon jó alternatíva volt, de az Oppo Find X szétcsúsztathatós praktikája is egy igen jó opciót szült. Azóta a Samsung is bemutatta az első Infinity O megjelenítővel rendelkező mobiltelefont, de más cégek sem hagyták ki azt, hogy a kijelzőben helyezzék el az előlapi kamerát, így növelve a képernyő/test arányt.

A Samsung választéka hétről hétre bővül, pont a tegnapi napon hallottunk először a Galaxy A90-ről, melyről máris érdekes pletykák láttak napvilágot. Ezek szerint a Vivo Nex-hez hasonló kamerával fog érkezni a készülék. A hír hallatán a készítettek is két koncepcióképet a telefonról. Az egyiken az előlapi kamera a telefon felső részének közepéből nyílik ki, míg a másik képen picit balra találjuk a modult.

Persze fontosak a változatos telefonok, de a véleményem szerint egy Infinity O-nál kizárt, hogy a kamerát mozgató mechanika meghibásodjon. Azt azért meg kell jegyezni, hogy látványosak lettek a fenti képek, de hogy valóban ilyen modullal jön majd a Galaxy A90 az még a jövő zenéje.

forrás: trendingleaks

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.