Összecsukható gamer telefont szabadalmaztatott a Samsung

írta: remake

A 2000-es évek elején a Nokia bemutatta az N-Gage-t, ami korszakalkotó volt a maga idejében. Akkoriban még nem voltak olyan játékok mobilra mint manapság, így ez a vonal gyorsan hanyatlásnak indult.


Közel 20 évet kellett arra várni, hogy a gamer telefonok visszatérjenek. A legtöbb gyártó már rendelkezik ilyen eszközzel, például a Xiaomi, Honor, Huawei, ASUS és a Razer is, de az Apple és a Samsung ezt még nem mondhatja el magáról. Közülük az utóbbi most szabadalmaztatott egy elég különleges készüléket, ami egy összecsukható gamer telefonnak tűnik.

Mivel még rugalmas OLED panellel rendelkező mobilt sem láttunk kicsit nehéz elképzelni miként festhet egy ilyen masina. A LetsGoDigital készített pár koncepcióképet, az elképzelésük szerint kapnánk egy csatlakoztatható vezérlőt is hozzá. A Samsung készüléke elég érdekesnek tűnik, valószínűleg ha már a piacon lesz az első ilyen készülék, jobban rálátunk a dolgokra.

A hallottak alapján egy PlayStation Vita-nál nagyobb, de Nintendo Switch-nél kisebb eszközre számíthatunk, amivel összecsukott és nyitott állapotban is tudunk majd játszani.

forrás: letsgodigital