Tartsd észben ezt a napot ha Galaxy S10/Plus/E mobilt szeretnél!

írta: Robi

Már nem újdonság, hogy február 20-án fogja bemutatni a Samsung a Galaxy S sorozat legújabb tagjait, de egy plakátról most egy másik fontos információt is megtudtunk.


Még az MWC előtt rántja le a leplet a dél-koreai gyártó a Galaxy S10 szériáról és ha minden igaz van rá esély, hogy a hajlítható mobillal is megismerkedhetünk. Egyértelmű, hogy a Samsung azt szeretné, hogy minden tekintet rájuk szegeződjön, valószínűleg ezért is tették február 20-ra a bemutató időpontját. Az elmúlt évekkel ellentétben az alap S10 és az S10 Plus mellé egy olcsóbb változatot is kapunk, ami Galaxy S10E néven fog érkezni. Egy szemfüles indonéziai fiatalember Twitter oldalára töltött fel egy fotót, mely az Unpacked rendezvényt hivatott népszerűsíteni.

Az eddig látott plakátokkal ellentétben ezen azonban más is észrevehtünk. Az Unpacked itt az időeltolódás miatt február 21-re van meghirdetve, ami nem is annyira érdekes, inkább figyelemfelkeltő, hogy az előrendelés február 22-től kezdődnek. Tehát ha az időeltolódást figyelembe vesszük, akkor más régiókban február 21-től lehet majd leadni a rendelést. Tehát ha a fenti készülékeke valamelyikére pályázol, akkor érdemes megjegyezni ezt a dátumot.

forrás: gsmarena, twitter