Megvan mikor érkeznek a Huawei P30 mobilok

írta: Robi

A kínai cég legfrissebb sajtóközleményéből könnyen kikövetkeztethetjük mikorra várható a P széria legújabb tagjainak bemutatója.


Már több hónap eltelt a Mate 20 modellek debütálása óta és lassan a P30 telefonokról fogja lerántani a leplet a Huawei. Persze azt már tudjuk, hogy az eddig megszokott menetrend egy kicsit változni fog, mivel február 24-én a cég bemutatja az első összecsukható telefonját az MWC-n és ez után ismerkedhetünk majd csak meg a P30 és P30 Pro-val. Azt már biztosra vehetjük, hogy Kirin 980 processzort találunk majd a két készülékben és ha minden igaz a Pro változat hátlapján már négy kamerát találunk.

A Huawei Lengyelországban közzétette üzleti terveit és ebből egy érdekes információt is megtudtunk, eszerint márcuis végén lesz a P30 termékcsalád bemutatója és Párizsban tartják majd a rendezvényt. Nem meglepő a dátum és a helyszín, mivel a Huawei P20 és P20 Pro is itt lett bemutatva, szintén ebben a hónapban. Mindezek melett elárulták azt is, hogy 100 új alkalmazottat fognak felvenni és megnövelik a lengyel irodájukban dolgozók létszámát is.

forrás: gsmarena, venyageskin

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.