Végleges renderképeken a Huawei P30 és P30 Pro

írta: remake

A Huawei új csúcsmobiljaival az MWC-n még nem fogunk találkozni, ha minden igaz márciusban egy külön rendezvényen debütál majd a Huawei P30 és P30 Pro. Ettől függetlenül a bemutató a nyakunkon van, így nem is meglepő, hogy előkerült pár kép az újdonságokról.


Okostelefon kiegészítőket gyártó cég már több esetben szivárogtatott ki rendereket, egyes eszközökről. A zászlóshajók többsége áldozatul esett már ennek. Általában az Olixar szokta ezt a “hibát” elkövetni, de most egy másik vállalatnak, a Spigen-nek köszönhetjük a következő felvételeket.

Szinte minden oldalról megtekinthetjük a két mobilt, túl sok különbség egyébként nincs köztük. Ahogy az várható volt a Huawei P30 Pro négy darab hátlapi kamerával rendelkezik, valószínűleg a mérete is valamivel nagyobb, ebből adódóan pedig az akkumulátor kapacitása is. Akárcsak az elődmodellél itt is függőleges elhelyezkedést kapnak a modulok, de a Pro változatnál a LED vaku és az érzékelők új helyen vannak.

Az előlap a Mate 20 dizájnját tükrözi, szerencsére mindkét esetben csak egy apró félkör alakú szenzorszigetet találunk a kijelző felső sávjában. A specifikációk részben ismertek, a Kirin 980 már borítékolható, de a többi hardveres összetevőt még homály fedi. A bemutató március végén lesz, valószínűleg az elkövetkezendő hetekben több lényeges részlet is kiderül.

Kapcsolódó cikkek:

Megvan mikor érkeznek a Huawei P30 mobilok

Már biztos, hogy négy hátlapi kamerával jön a Huawei P30 Pro

Koncepció képeken a Huawei P30 Pro

 

forrás: spigen