Látványos rendervideón a Motorola RAZR 2019

írta: Robi

Az elmúlt hetekben sokakat felkorbácsolt a hír, hogy idén visszatérhet a Motorola RAZR, a készülékről már képeket is láthattunk, most pedig egy rendervideón pózolt a modell.


Az első pletykákat a Motorola V3 RAZR visszatéréséről még a múlt év elején hallottuk, ezt követően majdnem egy év telt el mire megérkeztek az állítólagos vázlatok a mobilról. Melyeket követően bő egy héttel később már koncepcióképeken is feltűnt a telefon. Ezeket alapul véve készített egy rendervideót Wagar Khan a masinához, ami elvileg az idén több eszközhöz hasonlóan hajlítható megjelenítővel fog debütálni.

Láthatóan összecsukott állapotban sokkal kisebb lesz majd az újdonság mint az elődje, köszönhető ez annak, hogy nem kell külön helyet biztosítani a billentyűzetnek, mivel a gombok az okostelefonokhoz hasonlóan a megjelenítőn lesznek elhelyezve. A közel négy perces videón mindenféle szemszögből megtekinthetjük a V3 RAZR 2019-et. Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a végleges változat.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.