Kulcsfontosságú funkciókat erősítenek meg a hivatalos S10 előzetesek

írta: Robi

A Galaxy S10 trióról az elmúlt hetekben szinte már minden nap lehetett valami újat hallani, de a készülékekről kiszivárgott képek is akadtak bőségesen. A legtöbb új funkció már kitudódott, melyeket most több videó is megerősít.


A február 20-án esedékes Unpacked rendezvény napjai már mondhatjuk, hogy meg vannak számlálva, így nem meglepő, hogy a dél-koreai cég megkezdte az érkezőfélben lévő telefonok népszerűsítését. A most közzétett három rövid videó az eddig több olyan dolgot is megerősít melyekről eddig csak pletyka szinten hallottunk. Tehát a lenti képkockákat már nyugodtan félhivatalosnak vehetjük, ilyen például a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó. A 6 másodperces videó meg is említi az eddig hallott ultrahangos technológiát, amivel még gyorsabb és pontosabb azonosításra lesz képes a mobil.

A következő “kisfilm” a vezeték nélküli töltésre utal, ami ugyan annyira nem nagy újdonság, mivel az előző Galaxy S generációknál is megvolt az efféle töltés lehetősége. Azonban a Galaxy S10 képes lesz Power Bankként is funkcionálni és vezeték nélküli töltésre is alkalmas lesz, tehát ha egy ismerősünk rendelkezik majd egy S10-el akkor ha egymás tetejére rakjuk őket akkor az egyik tudja tölteni a másikat. Jól hangzik, meglátjuk ki mennyire fogja majd ezt használni.

Végül a mai napra az utolsó videó, melyen a 4K felbontású előlapi kamera kapta a szerepet. Persze ez ha nem lenne elég akkor mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy optikai képstabilizátorral fog rendelkezni a modul.

Azért reméljük, hogy más újításokat is kapnak majd a modellek. Az biztos, hogy a Galaxy S10E nem rendelkezik majd ennyi extrával. Bő egy hét múlva már többet is megtudhatunk a bemutatón.

forrás: phonearena

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.