Már biztos a Samsung összecsukható mobiljának február 20-i bemutatója

írta: remake

Az évek óta készülő Galaxy F vagy Galaxy Fold-ról már számtalan pletykát hallottunk. Az tiszta, hogy a Samsung szinte teljesen befejezte a fejlesztését és még ebben az évben piacra is kerül. Viszont a megjelenési dátummal kapcsolatban eddig nem sokat tudunk.


Egyes források már árulkodtak róla, hogy az eszköz az MWC-n vagy pár nappal előtte a Galaxy S10 mobilokhoz hasonlóan február 20-án fog debütálni, de ezek az infók nem a Samsungtól származtak. Most a dél-koreai gyártó közétett egy Twitter bejegyzést „The future of mobile will unfold on February 20” címmel, ami egy egész rövid videót is magában foglal.

A felvételen lévő betűk hajlanak, ezt pedig egyértelmű jelzés az összecsukható mobilra. A szóban forgó készüléket, a hónap elején pár másodperc erejéig egy rövid promóciós videóban is láthattuk. Sőt, novemberben a Samsung Fejlesztői Konferenciáján meg is mutatták, persze a külsőt takarta egy direkt erre a célra készült tok.Az már borítékolható, hogy nyitott állapotban egy tabletnek megfelelő eszközt kapunk, ha minden igaz 7,3 hüvelykes kijelzővel és 4,2 :3-as képaránnyal. Összecsukva már jóval kevesebb helyet foglal majd, mérete megegyezik egy okostelefonéval, ha hihetünk a pletykáknak, így egy 4,58 hüvelykes megjelenítő tárul majd elénk, 21: 9-es képaránnyal és 1960 x 480 pixel felbontással.Meg kell hagyni azért az utóbbi nem tűnik valami ígéretesnek. Az már biztos, hogy a Huawei összecsukható mobilja február 24-én bemutatkozik, így úgy tűnik a Samsungnak sikerült ezen a téren beelőzni a nagy riválist.

Kapcsolódó cikkek:

Megerősítve: Jön az MWC-re az 5G-s összecsukható Huawei mobil

Megmutatta hajlítható mobilját a Samsung!

A Samsung hajlítható mobilja felbukkant egy promóciós videóban

A vártnál is magasabb lesz a Samsung hajlítható mobiljának ára

A Samsung alelnöke elmagyarázta miért az összecsukható mobil a jövő

 

forrás: samsung