Kémfotókon a február 20-án érkező Xiaomi Mi 9 

írta: Viktor

A Xiaomi Mi 9-ről már több infó is kiszivárgott, az biztos, hogy Snapdragon 855 kerül majd a motorháztető alá. A megjelenéssel kapcsolatban eddig csak találgatunk, de a Xiaomi ma elárulta, február 20-án debütál az eszköz.


A bemutató Kínában lesz, így a Samsung-nak nem kell attól tartani, hogy a Xiaomi ellopja tőlük a show-t. Nyilván ez nem a nemzetközi piacra szánt változat, de talán az MWC-n is találkozhatunk majd az eszközzel valamilyen formában.  Már eddig is voltak olyan pletykák miszerint a Xiaomi Mi 9 három darab hátlapi kamerával fog rendelkezni.

Ezt most meg is erősítette néhány kiszivárgott kémfotó. A szóban forgó modulok függőleges kialakítást kapnak és a hátlapon nincs ujjlenyomat olvasó. Ebből adódóan a biometrikus azonosítót a kijelzőben kell keresnünk, ami már nem újdonság hiszen korábban is voltak erről hírek.

Az előlapon viszonylag vékony kávák vannak, a kijelző felső sávjában pedig a Mate 20-ra emlékeztető, félkör alakú szenzorsziget. A forrás szerint, a Redmi Note 7-nél jóval gyorsabb vezetékes töltést kap a masina, ha hihetünk a 3C adatlapjának ez egész pontosan 27W-os lesz.

A felvételeken látható készülék 6 GB RAM-al és 128 GB tárhellyel rendelkezik, de várhatóan többféle memóriakiosztással is forgalomba kerül majd a telefon. Tavaly nem érkezett egyedül a Mi 8, hiszen bemutatták az Explorer Edition-t és az SE-t is, valószínűleg idén is hasonló lesz a helyzet.

forrás: weibo

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a [email protected] e-mail címen.