Újabb információk derültek ki a Huawei P30 mobilokról

írta: Robi

Bár a Huawei P30 széria bemutatója még kicsit odébb van, már most rengeteg dolgot tudunk a cég tavasszal érkező zászlóshajóiról, melyekről most újabb infók láttak napvilágot.


A kínai vállalat üzleti terveiből már megtudhattuk, a P30 sorozat csak májusban fog érkezni, tehát február 24-én csak az 5G-s hajlítható telefonról fogják lerántani a leplet. Az Huawei P30 és P30 Pro már megannyi képen feltűnt, köszönhető ez a mobilokhoz tartozó kiegészítőket gyártó cégeknek és már az is kiderült, hogy a Pro variáns négy darab kamerát kap hátlapjára. Ami pedig a processzort illeti borítékolható a Kirin 980 lapka és nincs kizárva az 5G kapcsolat sem.

Most újabb információk láttak napvilágot a készülékeket illetően, a mysmartprice birtokába jutott adatok alapján megtudtuk milyen felbontással és operációs rendszerrel jöhetnek az eszközök. Azt valószínűleg mindenki sejtette, hogy Android 9.0 rendszer lesz mindkét P30 telefonon. Ezen kívül kiderült az is, hogy Full HD+ vagyis 2340×1080 felbontású megjelenítőt kap mindkét modell, ami ugyan nem sokkal nagyobb mint az elődöké, de egy telefonnak tökéletesen megfelel.

forrás: mysmartprice

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.