Megérkezett az első fotó a Xiaomi Black Shark 2-ről

írta: Viktor

A Xiaomi úgy tűnik megállja a helyét a gamer mobilok piacán. A Black Shark tavaly félgenerációs frissítést is kapott, és a folytatás is úton van.


A konkurenciának nem jöttek be a számításai Razer Phone 3 már biztosan nem lesz. A Black Shark széria viszont sikeresnek mondható, persze ez a sokkal barátibb árcédulának köszönhető. Ugyan a név még nincs hivatalosan megerősítve, de Black Shark 2-ről most érkezett egy kémfotó. A dizájn elemek és szín tükrözik a sorozat sajátosságait, a hátlapon pedig továbbra is két kamera kapott helyet, ennél több nem is kell egy gamer telefonra.

Várhatóan a motorháztető alá Snapdragon 855 kerül, annak is egy tuningolt változata. Kíváncsi vagyok idén mit sikerül kicsikarni majd a Xiaomi-nak az új Qualcomm lapkából. Memória szempontjából több modell is piacra kerül, az eddigi infók alapján 8 GB RAM-al rendelkező változat biztos lesz, és a 12 GB-os verzióra is elég nagy az esély. A szoftverkörnyezet Android 9 Pie és a Xiaomi féle MIUI kezelőfelület legfrissebb verziója. A Xiaomi beletette a 27W-os gyorstöltést a Mi 9-be és nagyon valószínű, hogy ez a funkció a Black Shark-ból sem fog hiányozni.

forrás: twitter