Nagyon hasonlít a Mate X-re az Oppo hajlítható mobilja

Az elmúlt napokban bemutatkozó hajlítható mobilok elég borsos áron érkeztek, (idén) elsőként a Samsung leplezte le hajlítható eszközét, melyet rövid időn belül a Huawei követett, de most az Oppo is közzétett pár képet arról, hogy mire is számíthatunk tőlük a közeljövőben.


Az már eddig is egyértelmű volt, hogy nem csak a Samsung és a Huawei dolgozott keményen az elmúlt években annak érdekében hogy piacra dobják hajlítható mobiljukat. A két cég mellett a LG, Xiaomi és az Oppo is készül hasonló telefonnal, melyről most az utóbbi vállalat tett közzé képeket a Weibo-n. Az Oppo hajlítható telefonja ugyan még csak egy prototípus, de ehhez képes eléggé rendben van, már ami a dizájnt illeti.

Brian Shen az Oppo alelnöke tett közzé négy darab képet a modellről, de a posztban elárulta, hogy ez még nem a végleges változat. Első ránézésre rögtön a Huawei Mate X juthat róla eszünkbe, ugyanis csak egyetlen kijelzővel rendelkezik a készülék, melyet félbe hajtva válik elérhetővé a kisebb megjelenítő ami mellett egy picit vaskosabb sávban a kamerák és a vaku kap helyet, ezek alatt pedig az Oppo logója látható. Brian Shen a közzétett bejegyzésében arról faggatta a rajongókat, hogy mégis mennyire szeretnének egy ilyen eszközt.

Így elég nagy rá az esély, hogy abban az esetben ha kellő érdeklődést mutatnak az Oppo hajlítható telefonja iránt, akkor idővel elérhetővé válhat. A kisebb gyártók valószínűleg egy picit óvatosan nyitnak majd erre a piacra, mivel elég költséges még ez a technológia, nem beszélve arról, hogy nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen telefont vegyenek. Illetve vannak akik csak egyszerűen feleslegesnek tartják, hogy ki-be hajtogassák készüléküket.

forrás: weibo

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.