Egy rakat valós fotón a Huawei P30 Pro

írta: Viktor

Nincs már sok hátra a Huawei P30 és P30 Pro bemutatójáig, március 26-án Párizsban leplezi le a kínai cég legújabb készülékeit, amikről tegnap már sajtófotókat is láthattunk.


Most a Huawei vezérigazgatója Richard Yu kezében fényképeztek le az egyik mobilt, a kamerák és a LED vaku, valamint a lézeres autófókusz elhelyezkedéséből adódóan egyértelműen kijelenthető, hogy ez a P30 Pro. E mellett érkezett még pár felvétel, ezeken közelebbről is megtekintetjük a masinát. Lényegében itt már semmi új nem látható, aki követ minket már találkozhatott hasonló fotókkal.

A hátlapon a Leica és a Huawei által közösen fejlesztett hármas kamera kap majd helyet. Állítólag lesz 5G modemmel szerelt verzió is a Huawei P30 Pro-ból, ahol jár még pluszba egy ToF (Flight of Flight) lencse is. A szóban forgó modulokról semmit nem tudunk, ugyanez elmondható a specifikációkról is. Persze azért olyan nagy újdonságokra nem kell számítani, a lapkakészlet bizonyára Kirin 980, ami mellé legalább 8 GB RAM és 128 GB belső tárhelyet kerülhet. A Huawi P30 Pro esetében a kijelző két oldalt ívelt 6,5 hüvelykes OLED panel in-display ujjlenyomat olvasóval.

Az eszköz akkumulátor kapacitása még nem ismert, de egy korábbi tanúsítvány rávilágít arra, hogy a telep támogatni fogja a 40W-os gyorstöltést. Ennél azért a Huawei tud többet is hiszen a Mate X már 55W-os töltéssel rendelkezik, de egy korábbi interjúban elárulták, ez egy darabig még a hajlítható masina kiváltsága lesz. A Huawei P30 is március 26-án debütál, a kijelző hagyományos lapos panel 6 hüvelykes képátlóval. A 3C szerint a töltés már csak 22,5W-os. A Huawei P30 és P30 Pro árcédulájáról még nincs infó, de nyilvánvalóan valamivel drágábbak lesznek mint az elődmodellek.

Kapcsolódó cikkek:

Kiváló minőségű kémfotókon a Huawei P30 Pro

Tűéles képeket készít a Huawei P30 Pro 10x-es zoomal is

Sajtófotókon a Huawei P30 és P30 Pro

 

forrás: slashleaks.com