Két mobillal érkezett az Oppo F11 széria

írta: Robi

Az elmúlt hetekben már számos forrás árulkodott az Oppo F11 érkezéséről, a tegnap bemutatott két mobil ha hardveresen nem is, külsőleg azért különbözik egymástól.


Oppo F11 és Oppo F11 Pro néven debütáltak a kínai cég legújabb mobiljai, melyek inkább csak dizájnban térnek el egymástól. Az alapváltozat előlapi kamerája, a kijelzőben lévő szenzorszigeten kapott helyet, ezzel szemben a Pro variáns teljes megjelenítővel rendelkezik, a szelfi kamerát a Vivo Nex-nél látott periszkópos megoldással oldották meg.

Ezen kívül egyébként mindkét telefon 6,53 hüvelykes 1080 x 2340 pixel felbontású IPS panellal rendelkezik és a különböző kialakítás ellenére az előlapi kamera is ugyan az, ami egy 16 megapixeles f/2-es rekeszértékű modult jelent. A hátlapon lévő 48 megapixeles kamerát egy 5 megapixeles mélységérzékelős szenzor egészíti ki, természetesen adottak az AI funkciók és 23 féle téma megkülönböztetésére alkalmas az algoritmus.

Akárcsak az Oppo F11, az F11 Pro is 4000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, melyet VOOC 3.0 töltéssel 80 perc alatt teljesen feltölthetünk. A számítások végrehajtásáról pedig egy MediaTek Helio P70 gondoskodik mindkét estben. A rendszermemória terén sincsenek változások a két telefon között, mindkettőt 4 vagy 6 GB RAM-al és 64 vagy 128 GB tárolóval tudjuk beszerezni.

Még csak Indiában lehet, majd őket beszerezni a hónap közepétől, az Oppo F11 ára átszámítva 79 ezer forinttól kezdődik, az F11 Pro pedig 100.000 forintnak megfelelő összegért vásárolható meg.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.